Xəbərlər

Taxıl istehsalı ilə məşğul olan hüquqi və fiziki şəxslərin nəzərinə!

Əkinçilik ET İnstutunun mandatına daxil olan əsas bitkilər: bərk buğda, yumşaq buğda və arpadır. Bərk buğda makaron sənayesi, yumşaq buğda çörək bişirmədə, arpa isə qida və yem kimi istifadə olunur. Respublikamızda taxıl əkinlərində 70-75% Əkinçilik ET İnstitutu tərəfindən yaradılmış sortlardan istifadə olunur. Bunu nəzərə alaraq respublikamızda taxıl sahələrindən yüksək keyfiyyətli məhsul alınmasında qarşıya çıxan problemləri həll etmək üçün Sizi Əkinçilik ET İnstitutunda 28.01.20 tarixində saat 11.00-da “Taxıl istehsalında mövcud problemlər və perspektiv çıxış yolları ” mövzusunda keçiriləcək elmi-praktik seminara dəvət edirik.

 

Əkinçilik ETİ

© 2020 Əkinçilik ETİ